Забезпечення комфорту тварин у молочному скотарстві - Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys; Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ТДАТУ, 2020)
Застосування цих методiв створення комфортного утримання надасть можливість реалiзувати генетичний потенцiал продуктивностi та дозволить суттєво збiльшити ефективнiсть тварин.
Keywords: утримання корів; моцiон; мікроклімат тваринницького приміщення; стiйло; напування; годiвля