Державне регулювання земельних відносин в умовах аграрної реформи України - Шкаровецька, М. В.; Якунічева, Анастасія Юріївна; Якуничева, Анастасия Юрьевна; Yakunicheva, Anastasiia (ТДАТУ, 2020)
Незважаючи на здійснення низки важливих організаційно-економічних і правових заходів, пов’язаних із переходом до приватної власності на землю, передачею її у власність селянам, формуванням господарських структур ринкового типу й досягнення на цій основі певних позитивних зрушень, проте, українське селянство очікує позитивного врегулювання наступного етапу земельної реформи, який має забезпечити правові основи формування ринку землі, причому, без будь яких гострих конфліктів на селі.
Keywords: земельні ресурси; оренда; ринкові відносини; ринок землі