Тригонометричні перетворення в сферичних тригранниках - Токар, Н. О. (ТДАТУ, 2018)
Розглянуто застосування тригонометричних перетворень при розв’язанні сферичних трикутників.
Keywords: трикутник; сферичні трикутники; тригонометричні співвідношення; тригонометричні перетворення