Оцінка сучасних технологій очистки і сортування зерна - Бебешко, Є. Г.; Сілі, Іван Іванович; Сили, Иван Иванович; Sili, Ivan (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
В даний час витрати енергії і ресурсів на одиницю більшості основних видів сільськогосподарської продукції в нашій країні в два, три і більше разів вище, ніж в розвинених країнах світу. При цьому вартість, наприклад, витрати палива на 1 га посіву зернових еквівалентна вартості врожаю з 0,4 га
Keywords: очистка зерна; сортування зерна; енергоємності сільськогосподарського виробництва; ресурсоенергоекономічність