Матеріалознавство і слюсарна справа: навч. посібник - Федірко, П. П.; Дуганець, В. І.; Кроль, В. О.; Оленюк, А. М.; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchеv, Serhii; Кучер, А. І.; Паладійчук, Д. І. (My University, 2012)
У навчальному посібнику наведено основні відомості про будову, фізико- механічні і технологічні властивості матеріалів, викладені питання термічної обробки металів і сплавів, правила виконання основних видів слюсарної обробки металів, види інструменту для кожної слюсарної операції, прийоми їх виконання і методи організації робочого місця. Крім того, наведені основи стандартизації, взаємозамінності і технічних вимірювань. Міститься інформація про полімерні, композиційні і неметалеві матеріали.
Keywords: способи випробування металів; залізовуглецеві сплави; кольорові метали та їх сплави; спечені порошкові матеріали; слюсарна справа