Особливості розвитку свинарства та вівчарства в Україні - Шацький, В. В.; Коломієць, С. М.; Shackiy, V.; Кolomiyets, S. (My University, 2009)
UK: В статті окреслено сучасний стан та викладені пропозиції щодо подальшого розвитку механізованих технологій для свинарства і вівчарства. EN: The analysis of the condition and the suggestion for further development of Ukrainian sheep breeding and pig breeding are given in this article.
Тhe peculiarities of the development of ukrainian sheep breeding and pig breeding
Keywords: відродження галузі; поголів’я; продуктивність тварин; добовий приріст; породний потенціал; мікроклімат; енергозберігаючі технології; свині; вівці; багатоплідність; експлуатаційна надійність; устаткування бринзороба; вовняне вівчарство; шубно-хутрове вівчарство