Сучасні інноваційні методики навчання при підготовці магістрів з цивільної безпеки - Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh; Бурич, К. О. (My University, 2018)
В ТДАТУ за навчальним планом спеціальності 263 «Цивільна безпека» освітнього ступеня «Магістр» передбачено вивчення дисципліни «Психологічні аспекти людино-машинних систем», на яку відводиться 3 кредити ECTS, тобто 90 годин, з яких 30 – це лекційні і практичні заняття, а 60 – самостійна робота. Метою вивчення дисципліни є формування у майбутніх фахівців знань з актуальних психологічних питань організації та надійної роботи людини в системі «людина – машина» та психологічного забезпечення таких систем.
Keywords: цивільна безпека; система «людина – машина»; Болонська система; виконання презентацій; Moodle