Ефективність технології брикетування відходів рослинництва при використанні на кормові цілі - Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Троїцька, О. О.; Кожемякін, Г. Б. (УВ МААО, 2014)
UK: В статті надані результати експериментальних досліджень ефективності технології брикетування відходів рослинництва при використанні на кормові цілі. Визначено, що ефективність годування тварин брикетованим кормом залежить від багатьох факторів: структури, фізичного стану, складу та живильності компонентів. EN: The results of efficiency research of plant cultivation waste briquetting technology when using as fodder have been given in the article. It has been defined that the feed efficiency of cubed feed depended on number of factors: structure, physical condition, composition and nutritious ingredients. Efficiency technology increase extended itself in animal productivity growth, wool clip increase, reduce of feed loss and animal management working hours.
Еfficiency of plant cultivation waste briquetting technology when using as fodder
Keywords: відходи рослинництва; ефективність годування; кормові брикети