Комп’ютерне моделювання складової кривої дугами кіл - Пономаренко, О. В.; Холодняк, Ю. В.; Ponomarenko, O.; Holodnjak, J. (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2015)
UK: В роботі представлено методику отримання лінійних обводів точкового ряду складної конфігурації, що складається з практично будь-якої кількості точок. RU: В работе представлена методика получения линейных обводов точечного ряда сложной конфигурации, которая состоит из практически любого количества точек. EN: In work the technique of reception of linear contours of dot lines of a complex configuration which will consist of practically any quantity of points is submitted.
Компьютерное моделирование составной кривой дугами кругов
Computer modelling compound curve arches of circles
Keywords: одномірні обводи; апроксимація; інтерполяція; дискретні моделі; безперервне геометричне моделювання; криві Біз’є; В-сплайни; поверхня; точки; конфігурація; точковий ряд