Дослідження характеристик грейфера для навантажувально-розвантажувальних робіт - Крилов, В. В.; Коломієць, С. М.; Krylov, V.; Kolomiyets, S. (My University, 2008)
UK: У статті наведено аналіз стану та результати досліджень характеристик грейфера при проведенні навантажувально-розвантажувальних робіт. EN: The analysis of the state and results of researches of descriptions of graifer during conducting of loading – unloading works is resulted in the article.
Thе research of descriptions of graifer for loading – unloading works
Keywords: грейфер; вантаж; гідроманіпулятор; підвіс; центр ваги; момент інерції; навантажувально-розвантажувальны роботи