Опис до патенту на корисну модель № 113030 "Вентиляторна мийна машина" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Степанова, І. Є. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2017)
Вентиляторна мийна машина містить ванну-основу, похилий приймальний лоток, похилий роликовий транспортер, душовий пристрій для чистого ополіскування водою, барботер, який виконано у вигляді камери, в яку введено послідовно, один навпроти одного, вихідний патрубок насоса і вхідний патрубок ежектора, а камера, в свою чергу, поєднана патрубком з зовнішнім середовищем. У барботері вихідний патрубок ежектора виконано у вигляді конфузора.
Keywords: мийна машина; роликовий транспортер; душовий пристрій; барботер