Підприємництво як життєва перспектива сучасної молоді - Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana (ФОБ Однорог Т. В., 2019)
UK: Соціально-економічний розвиток будь-якої держави не може бути успішним без забезпечення ефективної зайнятості економічно активного населення. Особливо важливою в даному контексті є проблема забезпечення працевлаштування молоді, адже саме молоді люди мають стати авторами і творцями інноваційних змін. EN: The importance of supporting youth entrepreneurship and its influence on the socio-economic development of the region is determined.
Keywords: ринок праці; молодіжне підприємництво; безробіття серед молоді; youth entrepreneurship; labor market; youth unemployment; business incubator