Технології створення програмних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи «Проектування розробки програмного забезпечення» - Гешева, Ганна Валеріївна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Курсова робота з дисципліни "Технології створення програмних продуктів" спрямована на поглиблене дослідження процесів розробки, тестування та впровадження програмного забезпечення. Основна мета такої роботи полягає у закріпленні теоретичних знань і набутті практичних навичок, пов'язаних з циклом розробки програмних продуктів, включаючи використання сучасних методологій, інструментів та технологій. Студенти можуть аналізувати різні етапи розробки, такі як постановка завдань, проектування архітектури, вибір мови програмування, а також автоматизація тестування та інтеграції. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни ТСПП – це документ, який надає студентам чіткі рекомендації щодо написання, структури, змісту та оформлення курсової роботи відповідно до вимог навчального закладу. Він містить інформацію про етапи підготовки, порядок виконання та захисту роботи, а також вимоги до форматування тексту і правильного використання джерел. Основна мета даних методичних вказівок – допомогти студентам виконати дослідження на високому рівні та дотримуватись академічних стандартів.
Аналіз та опис досліджуваної системи для студентів денної форми навчання за напрямом підготовки 122 «Комп’ютерні науки».