Сучасні фізкультурно-оздоровчі технології у фізичному вихованні студентів ТДАТУ - Верховська, Марина Володимирівна; Верховская, Марина Владимировна; Verkhovska, Maryna; Газаєв, Валерій Нодарович; Газаев, Валерий Нодарович; Hazaiev, Valerii; Нестеров, Олексій Сергійович; Нестеров, Алексей Сергеевич; Nesterov, Oleksii (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2020)
UK: У статті приведено аналіз й узагальнення даних науковометодичної літератури, педагогічне спостереження щодо використання фізкультурно-оздоровчих технологій у професійній діяльності викладачей міжфакультативної кафедри фізичного виховання і спорту ТДАТУ. Представлено результати педагогічного спостереження щодо використання фізкультурно-оздоровчих технологій у освітньому процесі, що полягає у визначенні, теоретичному обґрунтуванні, експериментальній перевірці організаційно-педагогічних умов на кафедрі фізичного виховання і спорту необхідних і достатніх. Отримані в процесі педагогічного спостереження результати засвідчують вирішення освітніх, навчальних, тренувальних, виховних завдань. EN: The article analyzes and generalizes the data of scientific and methodological literature, pedagogical observation on the use of sport and recreation techniques in the professional activity of the teacher of the Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological university Department of Physical Education and Sports. The results of pedagogical observation on the use of sport and recreation techniques in the educational process are presented, which consists in determining, theoretical substantiation, experimental verification of organizational and pedagogical conditions in the department of physical education and sports of the necessary and sufficient. The results obtained in the course of pedagogical observation testify to the solution of educational, training, training and educational tasks.
Modern sport and recreation techniques in physical education of students of the Dmytro Motornyi Tavria State Agrotechnological university
Keywords: фізичне виховання; оздоровча фізична культура; фізкультурно-оздоровчі технології; заклад вищої освіти; physical education; wellness physical culture; physical and health technologies; institution of higher education