Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання: методичні вказівки до практичної роботи №21 на тему: «Визначення параметрів контролю зубчастих передач» для студентів напрям підготовки 6.050503 «Машинобудування» ОКР Бакалавр - Сірий, Ігор Сергійович; Серый, Игорь Сергеевич; Sieryi, Ihor; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha; В'юник, Ольга Володимирівна; Вьюник, Ольга Владимировна; Viunyk, Olha (ТДАТУ, 2018)
Розвиток навиків використання таблиць стандартів та визначення значень допусків залежно від ступеня точності.
Keywords: норми точності зубчастих передач; ступінь точності; зубчасті коліса; параметри контролю; вібрації; нагрів; динамічні навантаження; шестірні газорозподілу; індикатор годинного типу; насос дизеля