Матеріали Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2020 року. Факультет економіки та бізнесу - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного
Keywords: розвиток держави; публічне адміністрування; державне управління; електронне урядування; облік; оподаткування; зовнішньоекономічна діяльність; податкова сиситема; підприємництво; торгівля; біржова діяльність; маркетинг; економіка; туризм; менеджмент; фінанси; банківська справа; страхування