Опис до патенту на корисну модель № 112202 "Лінія виробництва комбікормів" - Гвоздєв, О. В.; Клевцова, Т. О.; Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Лінія виробництва комбікормів містить дробарку і розміщений під нею класифікатор, що має сепаруючу поверхню секційної конструкції з ділянками решіт, розмір отворів яких зростає у напрямі руху матеріалу і забезпечує розділення продуктів подрібнення на фракції та лотки для відведення окремих фракцій. Лотки оснащені дозаторами і розміщеним під ними високошвидкісним змішувачем-зволожувачем готового продукту з додатковим дозатором мікродобавок
Keywords: лінія виробництва комбікормів; дробарка; класифікатор; підготовка кормів до згодовування; комбікормова промисловість