Енергозбереження при опроміненні рослин у теплицях - Копосов, А. Д. (Мелітополь: ТДАТУ, 2018)
Запропоновано спосіб опромінення рослин за принципом предиктивного управління.
Keywords: енергозбереження; теплиці; агропромисловий комплекс; опромінення рослин; програмне реле