Обґрунтування методу збереження зерна - Шац, В. М.; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТУ, 2018)
Запропоновано метод збереження зерна за допомогою додавання озону.
Keywords: збереження зерна; сховища; вологість; вакуумування сховища