Сучасні інноваційно-комунікаційні технології в галузі рослинництва України - Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Мирненко, Юрій Петрович; Мирненко, Юрий Петрович; Myrnenko, Yurii (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Актуальність дослідження інноваційної діяльності сільськогосподарського підприємства зумовлена посиленням конкурентної боротьби на ринку продуктів харчування та інтеграцією України в міжнародний економічний простір, що зумовлює необхідність формування інноваційної моделі розвитку сільського господарства, особливо його експортоорієнтованих галузей. EN: The main directions of implementation of innovation and communication technologies in the field of plant growing in Ukraine are considered. The advantages of using innovation and communication technologies are determined.
Keywords: рослинництво; технології; розробки; нові способи виробництва; technologies; innovation-communication technologies; plant growing