Електронна гривня в Україні: реальність та перспективи - Чкан, Ірина Олександрівна; Chkan, Iryna; Петроченко, Віталій (Ужгород : ДВНЗ «УжНУ», 2023)
Поняття електронних грошей є поширеним у сучасному бізнесі. На відміну від безготівкових грошей, які можна вивести з системи в готівкові гривні, електронні гроші не мають фізичної форми і призначені тільки для розрахунків в інтернеті, є цифрами на екрані. Стрімкий розвиток електронної комерції та технологій дозволили українській економіці ввести в обіг електронні гроші.
Keywords: електронна гривня; гроші; е-гривні