Обґрунтування засобів механізації для весняного обробітку ґрунту за технологією Strip-till в умовах півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Данилевський, Сергій (ТДАТУ, 2021)
Метою магістерської роботи є зниження втрат вологи навесні та знищення паростків бур’янів у зоні майбутнього висіву основної культури. Закономірності впливу конструктивних параметрів знаряддя на якість виконання технологічний процесу весняного обробітку ґрунту при вирощування польових культур за технологією Strip-till.
Keywords: смуговий обробіток; strip-till; схема вирощування; весняний обробіток