Зимостійкість пшениці озимої (Triticum aestivum L.) залежно від дії протруйників насіння і регуляторів росту рослин - Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia (My University, 2018)
Метою наших досліджень було встановити вплив фунгіцидних та фунгіцидно-інсектицидних сумішей для передпосівної обробки насіння окремо та в поєднанні з регулятором росту рослин АКМ на польову схожість, процес росту і розвитку впродовж осінньої вегетації та перезимівлю рослин пшениці озимої.
Keywords: урожайність зернових культур; вирощування пшениці озимої; пестициди; зимостійкість рослин; протруйники