Навчальна самостійність професійної компетентності майбутніх економістів - Шлєіна, Людмила Іванівна; Шлеина, Людмила Ивановна; Shlieina, Liudmyla (ТДАТУ, 2013)
У статті розглядаються теоретичні основи, принципи та педагогічні умови розвиту навчальної самостійності як складової професійної компетенції майбутніх економістів у процесі вивчення курсу української мови професійного спрямування у ВНЗ.
Keywords: компетенція; навчальна самостійність; професійна компетентність