Опис до патенту на корисну модель № 41196 "Комбінований агрегат" - Пархоменко, А. П.; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Oleksandr; Шевченко, І. А. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
1. Комбінований агрегат, що складається з рами, лемеша, привода, пруткового сепаратора та ущільнюючого котка, який відрізняється тим, що в лемеші виконаний отвір, до якого прикріплений насіннєпровід з бункером. 2. Комбінований агрегат за п. 1, який відрізняється тим, що знизу лемеша закріплений розпушувач, а позаду нього - сепаруючі прутки
Keywords: комбінований агрегат; сільськогосподарське машинобудування; підготовка ґрунту до посіву з одночасним висівом