Сервісні функції системи управління електротехнологічним комплексом виробництва комбікорму на основі гармонійного аналізу - Діордієв, В. Т.; Кашкарьов, А. О. (My University, 2010)
У широкому колі спеціалізованих, рекламних та загальних періодичних виданнях розглянуто виробництво комбікормів та актуальність їх використання. Зустрічаються публікації по рецептурі, структурі технологічної лінії та системи автоматичного управління технологічним процесом (АСУТП). Проте, питання організації АСУ залишається актуальним, що обумовлено постійним розвитком технології виробництва та засобів автоматизації.
Keywords: сервісні функції; система управління; електротехнологічний комплекс; виробництво комбікорму; гармонійний аналіз; рецептура; структура технологічної лінії; засоби автоматизації