Плодючість бичка кругляка (Neogobius теlапоstоmus) у Каховському водосховищі та Утлюцькому лимані - Ткаченко, Марія Юріївна; Ткаченко, Мария Юрьевна; Tkachenko, Maryia (My University, 2013)
Слід зазначити значні відмінності між показниками плодючості у бичка кругляка з водойм із різними гідроекологічними умовами. Аналіз абсолютної та відносної плодючості вказує на значну різницю в умовах існування, що в подальшому слід детальніше вивчати, особливо у контексті характеру живлення та його калорійності.
Fertility of Neogobius melanostomus in Kakhovs’kyj reservior and Utlyuts’kyj estuary
Keywords: бичок кругляк; умови існування; асинхронний вітелогенез; біологічний аналіз; показник абсолютної плодючості риб; стадії зрілості; вага особин; аналіз