Перспективи розвитку енергозберігаючих технологій в процесах виробництва продуктів харчування - Борохов, Іван Валерійович; Борохов, Иван Валерьевич; Borokhov, Ivan (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Суть кожної технології харчової промисловості заключається у вивченні найбільш ефективних способів отримання готової продукції і вибору із існуючих технологій більш вигідної для даних умов, в кінцевому результаті, щоб придати продукту найвищої якості та бажаних властивостей при найменших енерговитратах. При цьому енерговитрати мають доволі важливе значення і це підтверджується все більшою увагою яка приділяється проблемі енергозбереження існуючих технологічних ліній, які нині впроваджуються в харчову промисловість. EN: The technologies analysis of preparation of mayonnaises and it properties are given in the article. Improvement and implantation of the acoustic methods for the preparation of the emulsion (oil in water) are grounded.
Keywords: технологія приготування; майонезна емульсія; дисперсія; масло в воді; technology of preparation; mayonnaise emulsion; emulsion oil in water; acoustic method; dispersion