Мікромеханізм руйнування деформованої сталі - Буніна, Людмила Миколаївна; Бунина, Людмила Николаевна; Bunina, Liudmyla; Мельник, К. Л.; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (My University, 2015)
UK: Наведено мікромеханізм руйнування при розтягуванні кованих марганцевистих сталей. Показано, що кращі результати забезпечило комплексне розкислення сталі алюмінієм та фероцерієм. RU: Приведен микромеханизм разрушения при растяжении кованой марганцовистой стали. Показано, что лучшие результаты обеспечило комплексное раскисление стали алюминием и ферроцерием.
Микромеханизм разрушения деформированной стали
The micromechanism of deformed steel fracture
Keywords: ковані марганцевисті сталі; технологія кінцевого розкислення; тугоплавкі сульфідні включення; неметалеві включення; деформація