Опис до патенту на корисну модель № 146097 "Пневмоімпульсний зворушувач зернової маси" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Паламарчук, Ігор Павлович; Паламарчук, Игорь Павлович; Palamarchuk, Ihor; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna; et al. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2021)
Пневмоімпульсний зворушувач зернової маси, що містить піддони, колектори, вентилятори, підлогу. Вентилятори розміщено опозитно з протилежних боків піддонів, встановлених на певній відстані від підлоги, а між вентиляторами та колекторами встановлено імпульсні пневмогенератори.
Keywords: пневмоімпульсний зворушувач зернової маси; піддони; колектори; вентилятори; імпульсні пневмогенератори; корисна модель; сільськогосподарське виробництво; вентилювання; аерожолоб; зернова маса