Динаміка грунтообробних агрегатів - Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: З практики використання існуючих ґрунтообробних агрегатів і результатів досліджень нових дослідних зразків випливає, що для підвищення продуктивності роботи, поліпшення якості і зниження енергоємності обробітку ґрунту при використанні широкозахватних агрегатів основного обробітку ґрунту у якості перспективних є наступні види розвитку: подальше збільшення потужності у єдиному агрегаті, удосконалення процесу керування агрегатом, удосконалення ґрунтообробної машини і механізму з‘єднання її з трактором для забезпечення сталого руху агрегату. EN: In the article the analysis of the state of problem of research of dynamics of broad-cut aggregates of basic till of soil is expounded and possible directions of its decision are resulted.
Keywords: грунтокліматичні умови; ґрунтообробні агрегати; математична модель; обробка грунту; arable aggregate; width of delight; grunto-climatic terms; dynamics of aggregate; mathematical model; dynamic descriptions