Аналіз схем пристроїв фотоелектричних систем для заряджання акумуляторних батарей - Трач, Д. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Фотомодуль ‒ це компонент фотоелектричної установки, який перетворює сонячну енергію на електричну за допомогою напівпровідникових матеріалів. Фотоелектрична установка складається з одного або кількох фотомодулів та інших компонентів для генерації і накопичення електроенергії. Акумулятор використовується для зберігання електроенергії, отриманої від фотомодулів і забезпечує живлення у періоди недостатньої сонячної активності.
Keywords: фотомодуль; фотоелектричні установки; акумуляторні батареї; зарядний струм