Інформаційна онлайн-система для автоматизації роботи піцерії (52/4КНД. 9683855.000000ПЗ) : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 122 Комп’ютерні науки ОПП «Комп’ютерні науки» - Зайцева, Алла Максимівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
UA: Актуальність теми зумовлена потребою малого та середнього бізнесу в простих і водночас ефективних онлайн-рішеннях, що дозволяють вивести сервіс на новий рівень. Саме тому предметом даної дипломної роботи є розробка інформаційної онлайн-системи – веб-сайту піццерії, яка дозволяє автоматизувати ключові бізнес-процеси: управління меню, прийом замовлень, організацію доставки, облік клієнтів та комунікацію з ними. Об’єкт дослідження: процеси формування та оформлення замовлень в піцерії. Предмет дослідження: інформаційна онлайн-система для автоматизації роботи піцерії. Мета роботи: Розробка зручного та інтуїтивно зрозумілого вебзастосунку для полегшення процесу оформлення замовлення в піцерії, створення веб-орієнтованої інформаційної системи, що забезпечує автоматизацію основних функцій піццерії, підвищуючи її операційну ефективність та якість клієнтського обслуговування. /// EN: The relevance of the topic is due to the need of small and medium-sized businesses for simple and at the same time effective online solutions that allow taking the service to a new level. That is why the subject of this thesis is the development of an online information system - a pizzeria website, which allows you to automate key business processes: menu management, order acceptance, delivery organization, customer registration and communication with them. Object of research: processes of forming and processing orders in a pizzeria. Subject of research: an online information system for automating the work of a pizzeria. Purpose of the work: Development of a convenient and intuitive web application to facilitate the process of placing an order in a pizzeria, creation of a web-oriented information system that provides automation of the main functions of a pizzeria, increasing its operational efficiency and quality of customer service.
Keywords: інформаційна система; онлайн замовлення; автоматизація; Javascript; Svelte; Sveltekit; information system; online ordering; automation