Переваги і недоліки стратегічного планування у сільському господарстві - Атаманова, Ф. І. (ТДАТУ, 2018)
Глобалізаційні процеси в економіці та аграрний характер України посилюють актуальність та значимість забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних сільськогосподарських підприємств. У досягненні цього важливу організаційну роль грає стратегічне планування, без чого перспективне високоефективне функціонування стає неможливим. Стратегічне планування є важливим елементом у системі управління підприємством
Keywords: конкурентоспроможність; планування; стратегічне планування; керівництво; ресурси підприємства