Використання інформаційних технологій у процесі навчання професійної іноземної мови студентів немовних спеціальностей - Зайцева, Наталя Володимирівна; Зайцева, Наталья Владимировна; Zaitseva, Natalia (My University, 2011)
UК: Стаття присвячена передумовам та аналізу ефективності використання інформаційних технологій на заняттях з іноземної мови зі студентами немовних спеціальностей. RU: Статья представляет предпосылки и анализ эффективности использования информационных технологий на занятиях по иностранному языку со студентами неязыковых специальностей. EN: The article deals with factors and efficiency analysis of information technologies application in foreign language lessons with nonlinguistic specialities students.
Использование информационных технологий в процессе учебы профессионального иностранного языка студентов неязыковых спеціальностей
Use of information technologies in the process of studies of professional foreign language of students of unlanguage specialities
Keywords: іноземна мова; комп’ютеризація; інформаційні технології; професійна іноземна мова; компетенція