Характеристика і енергоємність технологічних процесів на елеваторах - Постнікова, Марина Вікторівна; Постникова, Марина Викторовна; Postnikova, Marina (ТДАТУ, 2020)
Питомі витрати електроенергії на елеваторах є показником, який відображає енергоємність кінцевого продукту, технологічного процесу, а також ефективність використання електроенергетичних ресурсів.
Keywords: норми витрат електроенергії; елеватор; питомі витрати електроенергії; енергоємність