Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 4 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2010)
У випуску наукових праць наведено зміст доповідей учасників щорічної науково-тахнічної конференції співробітників та аспірантів Таврійського державного агротехнологічного університету. Представлено результати досліджень у галузі енергетики, електротехнології, автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва. Випуск призначений для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів технічних та сільськогосподарських спеціальностей.
Keywords: сушка семян; електродвигун; асинхронний двигун; нанотехнології; очистка зерна; використання кормових брикетів; феромагнітні тіла; насосні станції зрошення; ветроэнергетические установки; біогазові установки; дизель Д-245; консервування пивної дробини; підвищення продуктивності дерев; компостоприготувальні машини