Умови роботи фрезерно-лопатевих робочих органів компостоготувальної машини у фазі переміщення - Ковязин, О. С.; Ляшенко, О. О. (ТДАТУ, 2010)
UK: Отримано теоретичні рівняння, що розкривають характер силових навантажень, які виникають у процесі взаємодії матеріалу з фрезерно-лопатевими робочими органами компостоготувальної машини у фазі переміщення. RU: Получены теоретические уравнения, которые раскрывают характер силовых нагрузок, возникающих в процессе взаимодействия материала с фрезерно-лопастными рабочими органами компостоприготовительной машины в фазе перемещения. EN: Terms of work of milling-blades workers organs of compost preparation machines in the moving phase
Условия работы фрезерно-лопастных рабочих органов компостоприготовилельной машины в фазе перемещения
Terms of work of milling-blades workers organs of compost preparation machines in the moving phase
Keywords: фрезерно-лопатевий робочий орган; фаза переміщення; максимальна швидкість руху компостоготувальної машини