Опис до патенту на корисну модель № 131370 "Наконечник іригатора" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Наконечник іригатора містить корпус з циліндричною трубкою для подання робочої рідини та вихід. Циліндрична трубка для подання робочої рідини виконана у вигляді гіперболічної спіралі, а вихід містить осцилятор, виконаний у вигляді електропровідної котушки з вільними кінцями
Keywords: наконечник іригатора; медицина; стоматологія; лікувально-профілактичні засоби для догляду за зубами і порожниною рота