Інноваційні підходи до управління бізнес-процесами на підприємстві - Михальчишина, Л. Г.; Іщук, О. О. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах динамічних змін та цифровізації інновації стають ключовим фактором розвитку підприємств, здатних швидко адаптуватися до ринкових викликів і підвищувати власну конкурентоспроможність. Інноваційні підходи у сфері управління бізнеспроцесами дозволяють оптимізувати операційну діяльність, скоротити витрати, підвищити продуктивність і якість продуктів чи послуг. Ефективне управління бізнес-процесами стає не лише інструментом внутрішньої оптимізації, а й чинником формування стратегічних переваг підприємства на ринку.
Keywords: бізнес-процес; інновації