Збірник наукових праць магістрантів та студентів: Механіко-технологічний факультет - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У випуску наукових праць друкуються матеріали за результатами наукової роботи молодих вчених, магістрантів та студентів в галузі обладнання, процесів, енергетики, автоматизації, моделювання, обслуговування та ремонтних робіт переробних і харчових виробництв та переробки сільськогосподарської продукції.
Keywords: збірники; студенти; магістри; переробка; харчове виробництво