Роль економічних інструментів й управління в зрошенні та водній безпеці - Прус, Юрій Олександрович; Прус, Юрий Александрович; Prus, Yurii; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (My University, 2020)
В роботі досліджено концепцію водної безпеки та пов’язано її зі зрошенням
Keywords: управління водою; водна безпека; зрошення; економічні інструменти