Розробка керуючої програми обробки деталі «Підстава» - Дереза, Олена Олександрівна; Dereza, Olena (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Стаття розглядає важливість розробки керуючих програм для верстатів з числовим програмним керуванням (ЧПК) у процесі технологічної підготовки виробництва. Наведено приклад сучасного методу розробки керуючої програми з використанням Autodesk Inventor CAM. Використання додатків CAM програм САПР дозволяє пришвидшити роботу та перевірити відповідність згенерованої траєкторії руху інструменту. EN: The article considers the importance of developing control programs for numerically controlled machines (NPC) in the process of technological preparation of production. An example of a modern method of developing a control program using Autodesk Inventor CAM is given. The use of CAM applications of CAD programs allows you to speed up work and check the compliance of the generated tool movement trajectory.
Keywords: керуюча програма; САМ-система; програмування; фрезерна обробка; постпроцесор; control program; CAM system; programming; milling processing; post-processor