Роль і місце політології в системі соціально-гуманітарних дисциплін - Морарь, Микола Васильович; Морарь, Николай Васильевич; Morar, Mykola (My University, 2018)
Політична наука посідає одне з провідних місць в системі суспільних наук. Як наука про політику, про закономірність діяльності з керівництва та управління суспільством на основі публічної влади покликана не лише надавати політичні знання, на основі яких формуються уявлення щодо форм і способів функціонування грома дянина у політичному, правовому, економічному та культурному полі демократичної держави, але й утверджувати її свідому громадянську позицію.
Keywords: політологія; політичні знання