Застосування подрібнення у приготовуння корму тваринам - Пархоменко, Д. О. (My University, 2021)
Зерно є цінним компонентом приготування кормів. Концентровані корми перед згодовуванням подрібнюються, завдяки чому руйнується оболонка зерна і підвищується загальна поверхня частинок корму. За рахунок цього покращується процес травлення тварин.
Keywords: подрібнення зернових культур; зернодробилки; зернові корми