Пристрій для виявлення прихованої проводки. Опис до патенту на корисну модель № 157093. Україна - Стручаєв, Микола Іванович; Постол, Юлія Олександрівна; Гулевський, Вадим Борисович; Борохов, Іван Валерійович; Орел, Олександр Миколайович (My University, 2024)
Пристрій для виявлення прихованої проводки містить послідовно з'єднані антену, підсилювач-формувач, індикатор, джерело живлення постійного струму. Між антеною з підсилювачем-формувачем і джерелом живлення постійного струму встановлено послідовно підсилювач сигналу першого ступеня та підсилювач сигналу другого ступеня, обладнаний клемами для підключення індикатора.
Keywords: пристрій для виявлення прихованої проводки; безконтактне виявлення напруги; антена; підсилювач-формувач; підсилювач сигналу першого ступеня; підсилювач сигналу другого ступеня; індикатор напруги