Вдосконалення конструкції охолоджувача сиру - Зайцев, Р. Р. (ТДАТУ, 2020)
Робота присвячена вдосконаленню конструкції охолоджувача сиру для підвищення техніко-економічних показників лінії виробництва м'яких сирів.
Keywords: студент; магістрант; збірник; сир; виробництво м’яких сирів; моцарелла