Проблеми інноваційного розвитку аграрної сфери - Плаксін, О. А. (ТДАТУ, 2013)
Досліджено умови функціонування підприємств аграрної сфери. Визначено зміст проблем інноваційного розвитку. Запропоновано шляхи їх усунення.
Keywords: інноваційний розвиток; аграрна сфера; продуктивні сили