Опис до патенту на корисну модель № 32568 "Пристрій для знезараження комбікорму та передпосівної обробки насіння у полі НВЧ" - Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr; Діордієв, Володимир Трифонович; Диордиев, Владимир Трифонович; Diordiiev, Volodymyr (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Пристрій для знезараження комбікорму та передпосівної обробки насіння у полі НВЧ, що містить завантажувальний та приймальний бункери, позамежний хвилевід та систему НВЧ- обробки, який відрізняється тим, що система НВЧ-обробки виконана у вигляді верхньої та нижньої П-подібних коробок, причому нижня коробка нахилена до горизонту під кутом 2° та має отвір для подачі повітря, між П-подібними коробками розташована аераційна перебірка з перфорованою поверхнею, яка встановлена на вібраторі, встановлена система поглинання НВЧ- енергії, яка складається з фероепоксидного компенсатора, який розташований під завантажувальним бункером, а позамежні сотові хвилеводи розділяють завантажувальний та приймальний бункери з верхньою та нижньою П- подібними коробками
Keywords: передпосівна обробка насіння; знезараження комбікорму; сільське господарство; енергія електромагнітного поля (ЕМП) надвисокої частоти (НВЧ); приготуванні комбікормів