Телемаркетинг в банківській діяльності - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna; Щевелева, О. В. (Київ: ННЦ «ІАЕ», 2018)
Телемаркетинг або активні телефонні продажі давно завоював своє визнання і популярність в веденні будь-якого бізнесу. Є відносно не дорогим, але значно ефективним спосіб залучення нових клієнтів, успішно застосовується в роботі не тільки з фізичними, а й з юридичними особами.
Keywords: бізнес; комунікації; маркетингова діяльність банків; клієнтська база; співрозмовники; холодні дзвінки; теплі дзвінки; гарячі дзвінки